Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

Laatste nieuws

 • -

  Welkom Linter!

  De gemeente Linter ligt in Vlaams-Brabant en telt iets meer dan 7.000 inwoners. Linter laat zien dat Gemeente in Cijfers ook voor relatief kleine gemeenten een belangrijke rol kan spelen in datagedreven werken én het ontsluiten van belangrijke informatie aan inwoners, media en andere geïnteresseerden.

   

 • -

  Welkom Druten-Wijchen!

  De werkorganisatie Druten-Wijchen voert ambtelijke taken uit voor de gemeenten Druten en Wijchen. Cijfers over allerlei thema's spelen een belangrijke rol in het datagedreven werken. Om die reden heeft de werkorganisatie gekozen voor Gemeente in Cijfers. In één handomdraai kunnen cijfers van Druten, Wijchen en de gecombineerde regio Druten-Wijchen worden getoond.

 • -

  Welkom Leidschendam-Voorburg!

  De gemeente Leidschendam-Voorburg gebruikt al jaren SWING voor het monitoren van informatie. Per 1 januari 2021 kiest de gemeente ervoor om Gemeente in Cijfers te gebruiken als primaire ingang. Vanuit Gemeente in Cijfers kan er direct worden genavigeerd naar specifieke monitoren (zoals de Wijkatlas).

 • -

  Velsen maatwerk veiligheidsmonitor

  Gemeente Velsen ontsluit via Velsen in Cijfers verschillende specifieke instrumenten. Per 1 december is de veiligheidsmonitor hieraan toegevoegd. In dit dashboard worden de belangrijkste indicatoren weergegeven in gebruiksvriendelijke dashboards. Daarnaast is het mogelijk om via het 'wijkprofiel' in één oogopslag te zien hoe een wijk zich verhoudt t.o.v. de andere wijken in Velsen. Naast de functionaliteit 'signaleren', kan de visualisatie ook gebruikt worden als navigatietool.

  Bekijk via deze link de veiligheidsmonitor van Velsen.

Ouder nieuws