Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

Laatste nieuws

 • -

  Welkom Herentals!

  De gemeente Herentals ligt in de provincie Antwerpen en telt iets meer dan 28.000 inwoners. Benieuwd geworden naar informatie over Herentals?.

   

 • -

  Welkom Linter!

  De gemeente Linter ligt in Vlaams-Brabant en telt iets meer dan 7.000 inwoners. Linter laat zien dat Gemeente in Cijfers ook voor relatief kleine gemeenten een belangrijke rol kan spelen in datagedreven werken én het ontsluiten van belangrijke informatie aan inwoners, media en andere geïnteresseerden.

   

 • -

  Welkom Druten-Wijchen!

  De werkorganisatie Druten-Wijchen voert ambtelijke taken uit voor de gemeenten Druten en Wijchen. Cijfers over allerlei thema's spelen een belangrijke rol in het datagedreven werken. Om die reden heeft de werkorganisatie gekozen voor Gemeente in Cijfers. In één handomdraai kunnen cijfers van Druten, Wijchen en de gecombineerde regio Druten-Wijchen worden getoond.

 • -

  Welkom Leidschendam-Voorburg!

  De gemeente Leidschendam-Voorburg gebruikt al jaren SWING voor het monitoren van informatie. Per 1 januari 2021 kiest de gemeente ervoor om Gemeente in Cijfers te gebruiken als primaire ingang. Vanuit Gemeente in Cijfers kan er direct worden genavigeerd naar specifieke monitoren (zoals de Wijkatlas).

Ouder nieuws